Masters Cup Sanghai 2007

2007.11.11. 20:41 cole

A döntő után: a számításaim bejöttek, Roger Federer hibátlanul és meglehetősen könnyedén győzött. Persze, ha nagy pénzben fogadtam volna biztos másképpen alakul az egész torna. :)) A jövő évi Roland Garroson hatalmas csatát várok (Nadal, Ferrer, Nalbandian), salakon talán megszorítható lesz Federer.

A 7. nap után: a várt döntő összejött, vajon Ferrer életében először tud győzni Federer ellen? Én személy szerint nem hiszem!

A 6. nap után: eddig minden a tervek szerint alakult :)) érik a döntőm!

Az 5. nap után: Spanyol továbbjutást hozott a mai nap, de az igazi izgalmak csak most következnek.

A 4. nap után: Ferrernek a biztos továbbjutáshoz szettet kell nyernie, vagy Nadalnak szettet veszítenie. Federer továbbjutásához pedig győzedelmeskednie kell Roddick felett, vagy Davydenkonak vernie kell Gonzalezt. Jobb mint a sakk! :)

A 3. nap után: David Ferrer tovább robog

 Az első két nap után, némi meglepetés:

Ma megkezdték a férfiak is az év utolsó viadalát Shanghai-ban. Federert várom végső győztesnek. (David Ferrer felfelé ívelő formája is szemet szúr, de Federer nagy falat, még.)

Szólj hozzá!

Címkék: pro tenisz shanghai masters

A bejegyzés trackback címe:

https://teniszlabda.blog.hu/api/trackback/id/tr28225711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása