2007. 08. 25. (szombat)

2007.08.25. 18:24 cole

Időtartam: 1h
Helyszín: Mini Garros Tenisz Klub

Rövid hír: Szávay Ági döntös a new haveni WTA tornán! Este - igaz, csak felvételről - a Eurosport közvetíti a Kuznyecova elleni döntő mérkőzést.

Ma egy rendezvény miatt a Mini Garros pályán játszottunk a Tengerszem helyett. Itt kisebb a kerítés, ha netán lecsúszna egy-egy ütés... :D Az elején elég bukdácsolva mentek az ütések (talán az új környezet?), de a végére egész jól felpörögtem. Ugye még az a fő cél, hogy a két alapütést stabilizáljuk, az apró hibákat javítsuk, így az edzéseken muszáj erre fektetni a hangsúlyt. Nagyon szívesen játszanék dupla ennyit alkalmanként, csak ugye a péntárca, ami a szűk keresztmetszet. :( Bár, ha minden jól megy, talán tudok szervezni még egy kis gyakorlást, szakmai segítséggel.
Holnap folytatjuk...

Rövid friss hír: Ági egy nyert szett után hátsérülés miatt kénytelen volt feladni a döntőt. :(

Szólj hozzá!

Címkék: edzés tenisz edzővel

A bejegyzés trackback címe:

https://teniszlabda.blog.hu/api/trackback/id/tr20148838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása