Elemzések

2007.09.12. 13:36 cole

A tennis.com -on remek videókat, fotókkal illusztrált elemzéseket lehet találni egy-egy sztárjátékos ütéséről. A legfrissebb Maria Sharapova tenyeresének boncolgatása.

3 komment

Címkék: pro elmélet tenisz

A bejegyzés trackback címe:

https://teniszlabda.blog.hu/api/trackback/id/tr76163608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian 2007.09.12. 20:04:08

nagyon szép és nagyon nehéz játék, még hobbi szinten is, sok sikert, erőt és kitartást kívánok a megtanulásához! nézd meg a youtube-n meg a videobomb-on a teniszes videókat.

cole 2007.09.12. 22:10:09

Szia!

Köszi! Igen, nézem a vidókat és próbálom agyban is rögzíteni a mozdulatok helyes kivitelezését.
(Te is űzöd a sportot? Milyen szinten és hol?)

brian 2007.09.13. 08:00:05

sajnos nem, egy korábbi balesetem miatt vigyázni kell a gerincemre, így nekem az úszás javasolt, ez a játék az egyik leginkább gerincetoszlopot, derekat igénybe vevő sport. sajnálom, mert szép nagyon, nem tudnám úgy csinálni hogy nem merek befutni 5-6m-ről egy rövidítés, nem merek odafutni egy röptére, nem tudok akkor erővel szerválni, mint szeretnék. és ezért nem, sajnálom nagyon. szabályait ismerem nem verseny szinten, de értem mi miért történik. nézni szeretem és a videobomb-on néhány meg a gépemen van sok federer videó. és nadal, djokovic, roddick vagy murray játéka is tetszik, a régebbiek közül samprass, agassi boris becker, jimmy connors. nőknél sharapova, henin, williams testvérek, régebbiek közül szeles mónika, steffi graf, sabatini, capriati. de federer tud csak odatenni a tév elé nagyon kitartóan. magával ragadó a játéka és sokoldalúság. idő kérdése és meglesz a roland garros. nagyon szeretném élőben látni egy grand slamen a meccseit füvön vagy a us open kemény borításán.
süti beállítások módosítása